JANA WANG PASIF

Rahsia Kekayaan Yang Tidak DiDendang

Adakah anda... :
1. Mengalami masalah kewangan?
2. Wang gaji tidak mencukupi?
3. Bebanan hutang yang terlalu banyak?
4. Hutang kad kredit...
5. Hutang perumahan...
6. Hutang kereta...
7. Tertekan dengan kenaikan kos sara hidup yang kian menghimpit?


Tahun 2016 adalah tahun yang sangat mencabar bagi kebanyakan rakyat Malaysia kerana rata rata kos perbelanjaan harian meningkat dan keadaan ini dijangka akan berterusan dari hari ke hari...

Menyimpan bukanlah lagi penyelesaian kepada masalah ini kerana kenaikan kos sara hidup ini sudah tidak dapat ditampung lagi dengan sumber pendapatan yang ada dengan nisbah kenaikan kos sara hidup berbanding kenaikan sumber pendapatan (gaji) adalah pada kadar 10:1. Jika sumber pendaptan yang sedia ada sudah tidak mampu menmapung perbelanjaan harian dan liabiliti yang sedia ada, bagaimana pula hendak menyimpan?

Mahu tidak mahu... pada hari ini rakyat malaysia terpaksa melakukan kerja lebih masa atau kerja tambahan untuk menampung kos kenaikan sara hidup ini


Nak kerja lebih masa macam mana?
Kerja 8 jam kalau office hour.. kalau kerja swasta macam kerja kilang 12 jam... Waktu bila nak buat kerja lebih masa? Sabtu ahad? Jika larat, itu pun bagi yang belum berkeluarga.. Jika dah berkeluarga, tak ada lagi masa untuk bersama keluarga terutama anak anak...

Tak apa lah.. Mungkin terpaksa berkorban masa sekejap sementara masih muda, nanti dah pencen, tak perlu kerja lagi.. Boleh berehat dirumah... Sayangnya..... Hanya indah khabar dari rupa..


 Ramai yang tak nampak perkara ini atau hanya ambil endah tak endah atau tundukkan kepala tanda akur dengan kenaikan kos sara hidup ini... Atau hanya tahu salahkan kerajaan bila kos sara hidup semakin meningkat saban hari...

Sebenarnya terdapat banyak cara yang boleh dilakukan jika ingin keluar dari masalah kewangan ini... Bukan hanya sekadar mengikat perut berjimat cermat semata mata untuk menyimpan untuk atasi masalah ini atau membuat kerja lebih masa mahupun tertunduk akur dengan apa yang sedang berlaku...

Percayakah anda jika saya katakan bahawa terdapat satu peluang yang dapat membantu anda keluar dari masalah kewangan anda seterusnya menggandakan simpanan wang anda sehingga 400% Setahun??

Tak percaya bukan?? Sedangkan ASB sahaja hanya mampu memberikan pulangan maks 10% Setahun...
Inilah apa yang ramai orang tak nampak dan saya ingin kongsikan dengan anda dan.. Sememangnya bila kami kongsikan peluang ini, ramai yang tidak percaya dengan apa yang kami kongsikan...

Program ini telah diperkenalkan oleh salah sebuah company yang telah lebih 30 tahun berkecimpung dalam dunia perniagaan yang mana perniagaan mereka berteraskan sumber alam yang paling berharga di dunia...

Berbekalkan pengalaman yang melebihi 30 tahun dalam dunia perniagaan.. Pada 2014 mereka telah memperkenalkan program Affiliate + Investment sebagai salah satu strategi dalam mengembangkan lagi perniagaan mereka sekaligus meningkatkan keuntungan syarikat..

Saya berikan sedikit gambaran bagaimana company ini mampu memberikan pulangan sehingga 400% dalam masa yang sama meningkatkan keuntungan mereka...
Cuba anda beli sekotak air tin Coca Cola.. Jika di kedai, air tin tersebut dijual pada harga RM2 setin, bagaimana caranya supaya anda dapat menjualnya dengan harga RM10 satu tin dan dalam masa yang sama permintaan terhadap air tin anda meningkat berbanding dengan kedai kedai yang menjual air tin yang hanya pada harga RM2? Dan inilah apa yang company berusia 30 tahun ini lakukan hasil pengalaman mereka dalam dunia perniagaan.

Tak faham??? Yup.. Kerana ramai yang tidak faham strategi inilah maka ramai yang tidak percaya dengan pulangan 400% ini...

Scam?? Rolling Money??
Program scam dan Rolling Money tiada produk.. Tetapi company ini ada produk.... Produk yang ramai menginginkannya... Dan produk inilah nadi kepada perniagaan mereka.. Program scam apa produk mereka? Tiada.. 100% bergantung kepada wang modal ahli.
Program pemasaran company yang baru ini telah dilancarkan selama 2 tahun dan sehingga kini belum ada sebarang masalah pembayaran yang mana company telah melepasi tempoh matang pelaburan para ahli iaitu setahun. Program scam?? Tidak akan dapat melepasi tempoh matang program yang mereka reka kerana mereka tidak akan mampu membayar...

Di atas hanyalah 2 cara bagaimana untuk mengetahui adakah program itu benar benar genuine atau sekadar rolling money..
Satu lagi cara adalah dengan menyemak _______________.

Mereka mereka di bawah ini juga suatu masa dahulu tidak mempercayai program ini... Tetapi kini lihat apa kata mereka...





Nak tahu apa sebenarnya program ini?
Masukkan maklumat anda di bawah dan saya akan ceritakan semuanya dari A-Z.
Tak kena bayar dan tak rugi pun kalau sekadar nak ambil tahu...
Mana tahu rezeki anda disini..
Jangan jadi macam kawan kat bawah ni


Isi maklumat dibawah untuk maklumat lanjut

Nama Panggilan

Bandar/Negeri

Phone No


E-mail Address





Dari Meja...
Khairul Amry
017-4614328
Penang

****************